Primary top col ads

.
Home » , , , , , , , , , , » LivingColors на Philips - Смяна на цвета с едно движение

LivingColors на Philips - Смяна на цвета с едно движение

Written By Unknown on Tuesday 17 November 2009 | 13:58

За почти 120 годишната си история компанията Филипс има с какво да се похвали.Докато някои правят ергономични подобрения, холандският производител разработва технологии и стандарти, с които определя развитието на електрониката и техниката за години напред. Сред нововъведенията на компанията, с които улесняваме живота си ежедневно, са CD и DVD форматите, GSM, Wi-Fi и Mpeg стандартите, и не на последно място дигиталната телевизия и радио. В историята са вече и символичните за времето си изобретения, като музиканлата касетка и електрическата самобръсначка с ротационни ножчета, а в бъдеще все по-често ще използваме разработения заедно със Sony Blue-Ray формат.


Поредното предложение на Philips, наречено LivingColors едва ли ще е великата октомврийска революция в областта на домашната електроника , но определено има потенциал да оцвети сивото ежедневие или безличното обкръжение  на всеки. LivingColors  е второ поколение на представената преди няколко години лампа, която буквално може да смени цвета на стаята, в която се намирате в зависимост от настроението, повода или просто да разнообрази интериора Ви. 


Благодарение на 4 светодиода LivingColorsможе да пресъздаде повече от 16 милиона цвята с респектираща наситеност. Максимално ползвателски ориентирана за употреба, лампата има дистанционно управление, от където се задава цвят, наситеност, светосила или се стартира програма за автоматична смяна на цветове. Дизайнът е максимално изчистен , вписващ се перфектно във всеки интериор, а материалите са достатъчно устойчиви, за да издържат повече от грубо отношение.
 
Приблизителната цена от 180$ е напълно оправдана за нещо, което едновременно може да създава и навява приятни емоции и спомени.:)

Официалният сайт, където можете да "пробвате" иновативната лампа :)

Забавлявайте се! :)


Лампата можете да закупите от ТУК    Philips LivingColors






И ОЩЕ:


Как да направим у дома кът за отдих на балкона

Елегантни и красиви декорации за маси

Историята на тютюна 

Архитектурен Речник 

Hot Summer Home Decor


Save 15% at Shoes.com with code FALL, exp 11/30/09. brand exclusions apply
Сподели ме :

0 коментара:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Modern Design - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger