Primary top col ads

.
Home » , , , , , , , , , , » Бъдете оригинални в декорацията на Вашата маса

Бъдете оригинални в декорацията на Вашата маса

Written By Unknown on Friday 20 November 2009 | 14:12

Красота в лилаво
Лилавото и по-точно неговият нюанс лавандула е подходящ не само за момичешката стая. Този цвят внася елегантност във всеки дом.Предлагаме Ви идея за използването му при декорацията на масата:

Съчетайте порцелан и сребро с лилавото. Комбинацията е нежна и изтънчена. Покривката е препоръчително да   е или бяла с лилав оттенък или такава в блед лавандулов цвят.  Използването на само един цвят  лилаво за цветята на масата оказва по-голямо въздействие.
 
Ако поводът ще бъде  интимно събиране, малките старинни сребърни съдове, украсени със стръкчета цветя ще бъдат много подходящи. 
 
Това цветово решение е подходящо както за  романтичен обяд , така и за събиране на открито. За по-голяма маса е удачен голям висок съд, във формата на супник, поставен в централната част на масата и  украсен с големи лилави цветя или накъсани листенца от цветовете им, в комбинация с два по-малки и ниски съда, украсени със същите цветя.


Настроение в оранжево

Оранжевото е цвят, който внася слънчево настроение. Съчетайте го с бяло и елементи в керемидено, за да не се получи цвето-пренасищане.
 

Ако сте се спрели на оранжевото, като декорация за вашата маса, имайте в предвид че това цветово оформление е подходящо за неангажиращо приятелско събиране или за късен семеен обяд. За да не простее, нека оранжевият елемент да е под формата на голяма икебана от цветя, разположена централно на масата, резенчета портокали или красиво оформени салфетки оранжеви орнаменти. На снимката по-горе са използвани чинии  с китайски елементи и бели памучни салфетки с керемидени флорални елементи. Кристални чаши, бяла покривка - памук и лен и голяма икебана с минзухари и рози.

Жълто и зелено
Природно зелено и меко жълто за тематичната декорация на вашата маса. Комбинацията придава слънчево, пролетно настроение, дори и в студен зимен ден.

Комбинирайте жълтото и зеленото с дървесно кафяво и с бамбук. Декорацията е подходяща за сутрешна или следобедна закуска.

В оформлението на снимката са използвани подложки от натурално лико,  прибори с бамбукови дръжки, малки корали, като декоративни акценти, чаши от кристал и стъкло с флорални елементи и букети от нарциси.

Ако искате подредбата на вашата трапезария да е наистина изпипана до съвършенство не се ограничавайте само с декорацията на самата маса. Аранжирайте и близките площи, като бюфета и помощните площи, но без пълно дублиране. В горепосочения дизайн бюфетът  е аранжиран като обратен вариант на масата. Изполвани са големи корали и малки букети от жълти нарциси.

Синьо, бяло и жълто

Когато топлият жълт цвят се съчетае със синьо, това придава една нежна аристократична изтънченост.

Декорацията е подходяща не само, за обяд или закуска на открито. Актуална е дори за вечеря в тесен семеен или приятелски кръг.

И още:

7 Супер Луксозни Бани в Черно & Бяло

Съвети и идеи за обзавеждане на кухнята

Тапети на тавана... Елегантен и иновативен начин за декорация

Подходящо облечени ...във вода

Сладкото женствено ухание на Le Classique на Jean Paul Gaultier

Как да изберем най-подходящия крем за кожата на лицето?

Сподели ме :

0 коментара:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Modern Design - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger