Primary top col ads

.
Home » , , , , , , » Подово покритие за кухнята

Подово покритие за кухнята

Written By Unknown on Wednesday 30 December 2009 | 01:07

Кухнята е най-използваното помещение в дома. Именно това е причината повърхностите в нея - най-вече подът, да се износват по-бързо от тези в другите стаи. Разбира се, чного производители се стремят да създадат и да предлагат подови настилки, които да отговарят на всички възможни изисквания и интериорни решения в съвременното кухненско обзавеждане.

Плочки

Плочките са едно изключително добро решение за настилка на Вашата кухня. Стандартно за
тази цел се използват фаянсови и теракотени плочки. Те се почистват лесно и са с голяма трайност (колкото по-голяма е дебелината на плочката, толкова повече се увеличава тяхната трайност). Разнообразието в дизайна, цветовата палитра и размерите им ще Ви помогне да придадете на кухнята желания от Вас облик и уют.

Ламинат

Ламинатът е лесен за поставяне и не изисква някакви по-специални грижи за поддръжка. Единственият недостатък на ламинатите е, че при сериозни механични повреди (пукнатини, драскотини), той започва да пропуска течностите, вследствие на което подовото покритие се поврежда сериозно. Въпреки това, съвременният ламиниран паркет може да Ви служи дълго време, ако сте внимателни към него и полагате необходимите грижи.

Прочети нататък>>>>

Сподели ме :

3 comments:

  1. За мен е от изключителна важност в кухнята да има нещо,което да бъде малко по топло понеже там ще се стъпва постоянно понеже е хладилника и там ще готвя.Трябва да бъде всичко добре изчислено и като цвят и като дебелина.Гостите все там ще идват и не трябва да се надраска ламината примерно.Благодаря ви за статията.Насочих се към ламината понеже той се поставя лесно и по лесен за поддръжка.Разбира се друг вариант са плочките но трябват майстори и много пари.

    ReplyDelete
  2. Благодаря ви за статията.Тук пишете полезни неща за това какво точно покритие да изберем за кухнята си.Знаме че там има най голям шанс да изпуснем неща и да изсипем или да счупим чаша и е добре да бъде повърхност,която лесно се чисти и не би се повредила така лесно.Ще се радвам ако ни покажете и малко снимки.Блога ви е страхотен.

    ReplyDelete
  3. Доста е сложно да се постави подово покритие, особено ако не сме специалисти, а ако сложим и работата на майсторите, то всичко излиза доста по- скъпо. Може би затова предпочитам ламинираният паркет,който може да се поставя върху всякакъв вид подови настилки, стига подът да е равен, в противен случай при неравности ламинатът може да се огъне, да проскърца или дори начупи.И най- важното е че монтажа влиза в цената и така всичко е по бързо и евтино и красиво разбра се.Благодаря ви за статията.

    ReplyDelete

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Modern Design - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger