Primary top col ads

.
Home » , , , , , , , » Стъклокерамичният плот - красив и удобен

Стъклокерамичният плот - красив и удобен

Written By Unknown on Friday 25 December 2009 | 15:24

Стъклокерамиката е изключетилно функционална - котлоните загряват бързо, а почистването на гладката и плоска повърхност е много по-лесна. Така малко
по-високата цена, платена за модерната технология бързо ще ви се изплати с икономията на ток, време и удобство при почистването.

Основата на всеки готварски плот са работните зони, под които са скрити нагревателните елементи. Главно достойнство на стъклокерамиката е нейната способност леко да пропуска топлината от долу на горе (от нагревателя към дъното на тенджерата) и много трудно да предава топлината в ширина по повърхността. Т.е. грее само отделният котлон, но плотът остава студен.

Устойчив на удар

Има бели, както и такива със специални рисунки и орнаменти. Продават се монтирани на готварската печка или отделно - за вграждане в работния плот на долните кухненски шкафове.
На пръв поглед стъклокерамиката изглежа чуплива и крехка, но в действителност не е така. По данни на производителите повърхността издържа удар на двукилограмова тенджера от височина 50 см.

Прочети нататък>>>
Сподели ме :

0 коментара:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Modern Design - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger